Spendrups Nygårda Julmust Vintage Oak Bourbon

Produktbild för Spendrups Nygårda Julmust Vintage Oak Bourbon

Svensk julmust som är lagrad 6 månader på Bourbonfat

Betyg 6.8
Spendrups Nygårda Julmust Vintage Oak Bourbon 3.4
Ditt betyg
Producent Spendrups Bryggeri, Sverige
Volymprocent 0.0%

Spendrups pressrelease

Svenskar efterfrågar i allt högre grad flera alkoholfria dryckesalternativ. Exklusivt för Systembolaget lanserar Spendrups en alkoholfri julmust som under sex månader lagrats på bourbonfat av ek. Nygårda Julmust Vintage Oak är en julmust med all karakteristisk julmustsmak, men också med en välbalanserad och sofistikerad ton av bourbonfat av ek i både doft och smak.

– Under arbetets gång med att ta fram en ny must har det varit viktigt att inte kompromissa med den typiska julmustsmaken som ju i sig är väldigt god. Nygårda Julmust Vintage Oak smakar därför som en traditionell julmust, men med en extra liten twist, säger Fredrik Sverkersten, marknadschef läsk, på Spendrups.

– I vår strävan att förnya det alkoholfria sortimentet på Systembolaget så känns Nygårda Julmust Vintage Oak, med doft och smak av bourbonfat av ek, som ett mycket spännande och intressant erbjudande till våra kunder, säger Magnus Lindblom, inköpare för alkoholfria produkter på Systembolaget. Det har varit ett roligt projekt som vi tillsammans med Spendrups har jobbat med i närapå ett år.

Bästa recensionen Visa alla »

Denna produkt har ännu inga recensioner, om du ger den ett betyg kan du recensera den.

Mer från Spendrups Bryggeri Visa alla »