Utforska »

Utforska dryckesvärlden genom våra 67515 produkter och hitta din favorit bland öl, whisky, cognac, vin eller andra drycker.

Hjälp till

Hjälp oss hålla Valv uppdaterad genom att betygsätta, recensera och skriva om produkter. Det är dina betyg som gör att vi kan ge dig personliga rekommendationer. Du kan även besöka oss på facebook samt installera Valv på din android.

Ens personliga valv

En hjälpsam funktion för oss som lagrar, samlar eller helt enkelt har många olika produkter i vår ägo är det personliga valvet. Vad det innebär är en lista på produkter som man själv underhåller och kategoriserar. Vanligast är att man i sitt valv håller koll på de flaskor man har hemma eller i sitt lagringsförråd.

Olika utseende på produkterna

Att placera i valvet

En produkt som inte är i valvet har en liten grön fyrkant vid sidan om raden med betygsstjärnor. För att placera produkten i valvet klickar man på fyrkanten.

Produkt ej i valvet
Produkt i valvet

Utökad information

För att ändra en produkts status i valvet klickar man på den gröna fyrkanten igen, och får upp rutan med utökad information och inställningar. Här kan man ta bort produkten från sitt valv, kategorisera, ändra antalet flaskor, eller fylla på med information i fritext. Exempel på sådan information är lagringsinformation eller årtalsinformation ifall det är en produkt som inte har årtalsuppdelning i produktdatabasen.

Valv-inställningar

Kategorier

Produkter i valvet kan placeras i kategorier som skapas och administreras på sidan med ens valv-produkter (länk i högra menyn efter att man loggat in eller via sin användarsida). Efter att man här skapat de kategorier man vill ha blir de tillgängliga i rutan med utökad information som visas ovan.

Tomt på kategorier
Tre skapade kategorier