Utforska »

Utforska dryckesvärlden genom våra 67515 produkter och hitta din favorit bland öl, whisky, cognac, vin eller andra drycker.

Hjälp till

Hjälp oss hålla Valv uppdaterad genom att betygsätta, recensera och skriva om produkter. Det är dina betyg som gör att vi kan ge dig personliga rekommendationer. Du kan även besöka oss på facebook samt installera Valv på din android.

Att logga in via Facebook

Valv tillåter användare att logga in via sitt konto på facebook. Första gången detta görs skapas en användarprofil på Valv, som sedan alla betyg, recensioner och liknande knyts till. Ett undantag till detta är ifall det redan existerar en Valv-användare (skapad via Registrera användare). Det som då händer är att Valv-kontot blir sammanlänkat med Facebook-inloggningen. Detta tillåter användaren att logga in på Valv antingen med sitt ursprungliga användarnamn, eller via Facebook-inloggning.

Anledningen till att man vill göra detta är för att kunna logga in på Facebook (via Facebooks vanliga inloggning på deras hemsida) för att sedan surfa vidare till Valv och automatiskt vara inloggad.

Det enda man inte bör göra är att logga in via Facebook om man redan har ett användarkonto på Valv som inte har samma epost som man har på Facebook. Detta skapar isåfall en helt ny användare (Då epostadresserna skiljer sig åt), något som inte gynnar en själv.