Utforska »

Utforska dryckesvärlden genom våra 67515 produkter och hitta din favorit bland öl, whisky, cognac, vin eller andra drycker.

Hjälp till

Hjälp oss hålla Valv uppdaterad genom att betygsätta, recensera och skriva om produkter. Det är dina betyg som gör att vi kan ge dig personliga rekommendationer. Du kan även besöka oss på facebook samt installera Valv på din android.

Om Valv

Valv är en sida byggd med syfte att hjälpa till med att utforska nya smaker, drycker och favoriter. Byggd och designad av livsnjutare för livsnjutare förespråkar vi ansvarsfull och laglig konsumption av alkohol.

Eftersom det i dagens samhälle finns en nästan obegränsad tillgång på vad vi kallar livsnjutarprodukter så kände vi att det behövdes en knutpunkt, en sambandscentral för att utforska denna underbara värld. Det är vår förhoppning att Valv fyller denna funktion genom att:

  • tillhandahålla så mycket information som möjligt om olika produkter
  • hjälpa dig välja bland dessa tusentals produkter med hjälp av rekommendationer
  • på ett enkelt sätt se vad andra har tyckt om just den produkten du är intresserad av

Att interagera med Valv

Det finns många sätt att interagera med Valv, bland annat genom att skapa en användare och betygsätta samt recensera produkter. Eller genom att fylla på med information om produkter, eller genom någon av de andra funktionerna som finns.

Men det är också viktigt för oss att du kan interagera med Valv på andra sätt. Därför lyssnar vi efter dig på flera ställen.

Om du har en blogg och länkar till http://www.valv.se eller några av undersidorna kommer ditt inlägg att visas på vår förstasida. Detta under förutsättning att du pingar nyligen.se.

Var inte rädd för att testa och se vad som händer, och våga fråga om det är någonting. Vi lyssnar alltid.