Trei Hectare - Feteasca Neagra, 2008

Produktbild för Trei Hectare - Feteasca Neagra, 2008

Ett torrt och fruktigt exklusivt rödvin

Betyg 10.0
Trei Hectare - Feteasca Neagra, 2008 5.0
Ditt betyg
Producent Murfatlar Romania, Rumänien
Volymprocent 12.5%
Finns i 1 användares valv

Trei Hectare Feteasca Neagra är ett torrt och fruktigt vin med en utsökt rubinröd färg. Dess förfinade smak berikas av lätta tanniner perfekt blandade med en mogen fruktdoft. Det är ett klassiskt, framstående vin. Serveras vid 16-18 grader.

Feteasca Neagra är en rumänsk druva som kan ge otroligt spännande vin vilket Trei Hectare är ett utmärkt exempel på. Det är det enda vinet i Sverige med denna druva så passa på att njuta av något unikt, du kommer inte att ångra dig!

Trei Hectare är en exklusiv produkt som riktar sig till connoisseurer som nu har det unika tillfället att smaka vin från en särskild reserv som erbjuds i en begränsad upplaga.

Trei Hectare Feteasca Neagra har vid flera tillfällen belönats med prestigefyllda utmärkelser. Bland utmärkelserna syns bland annat följande 2008 - silvermedalj i Festivin i Kanada och bronsmedalj i Salon des vins Francaise de gastronomie Edmunston i Kanada.

Trei Hectare har den rumänska kvalitets-märkningen DOC – CMD vilket innebär att det är ett vin med kontrollerad ursprungsbeteckning som är skördat vid full mognad.

Typ : Torrt, Rött

Servering : 16-18°C

Pris : 99 kronor (Säljs i 6-pack)

Marknadsförs av : LEVI Import AB

Bästa recensionen Visa alla »

Denna produkt har ännu inga recensioner, om du ger den ett betyg kan du recensera den.

Mer från Murfatlar Romania Visa alla »

Andra produkter du kanske tycker om