Eisbock

Alkoholstyrkan går dock inte att öka hur mycket som helst via bryggning då alkoholen till slut slår ut jästen. Detta löses genom att ölen fryses ner, och att vatten i form av is tas bort. Kvar blir en mer koncentrerad öl, med starkare volymprocent.

1 2 3 4 5 6 Nästa
Aarhus Black Ice

Dansk bocköl från Viby J

Ahlafors Kåtisbock

Svensk bocköl från Alafors

Baron Seven Swabians Eisbock

Amerikansk eisbock från Seattle, Washington

Bear Republic Frostbite Ice Ale

Amerikansk bocköl från Healdsburg, Kalifornien

Beer Works Eis Bock

Amerikansk bocköl från Boston, Massachusetts

Bethlehem Brew Works Incinerator Bock

Amerikansk bocköl från Bethlehem, Pennsylvania

Bos Amber Ice Bock

Amerikansk bocköl från Pontiac, Michigan

Brewmeister Armageddon

Skotsk frysdestillerad öl från Aboyne

De Molen IJsbock

Nederländsk isbock från Bodegraven

1 2 3 4 5 6 Nästa